LIPCSEI TÜNDE

fotográfus

info@lipcseitunde.hu

+36 30 485 2513

Lipcsei Tünde vagyok, építészként végeztem a Műegyetemen, a fotózás az egyetem óta kísérte az életemet, de csak a saját örömömre alkottam. Az egyetem elvégzése után jelentkeztem a Szellemkép Szabadiskolába, ami életem legjobb döntése volt. Egyszerűen lenyűgözött, ahogy a vegyszerben ázó papíron megjelenik a valóság lenyomata.  Most, évekkel később már abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, a fotózásban találtam meg igazán önmagam.

Ami nekem a legfontosabb, ami továbbra is újra izgalmas minden fotózás előtt, az hogy az ember hogyan jelenik meg a képen, meg lehet-e ragadni egy kicsit a személyiségét, pillanatnyi érzéseit. Az esemény és épületfotókat szeretem szokatlan szemszögből készíteni, fontos, hogy a képek ne csak sorozatban, hanem egyedi képként is megállják helyüket.
  • Okleveles építészmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
  • Építészetet tanultam a marseille-i ÉAML iskolában.
  • Fotós tanulmányaim során részt vettem a D1 Fotóiskola által szervezett, Szipál Martin által tartott portré workshopon.
  • FotóArt Fotóstúdióban OKJ-s képesítést szereztem, illetve tárgyfotó workshopon vettem részt.
  • A Szellemkép Szabadiskolában “megrendezett fotó” témában diplomáztam.

A diplomamunkámról a Szellemkép online művészeti magazin cikkében olvashattok.

KAPCSOLAT

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.